Hvorfor vente til efter jul?

Hvorfor vente til efter jul?

Tænker du også, at du til januar skal rense ud, på smalkost eller helt undgå søde sager?

Så er du ligesom de fleste, der for 117. gang tænker at denne gang skal du virkelig holde fast i din beslutning om at spise bedre og sundere.

Hvor er det skønt, at du har taget din beslutning ... Men hvorfor først sætte den i gang efter jul?

Min påstand er, at hvis du virkelig gerne vil ændre i dine kostvaner, så kan du starte allerede i dag ... eller i hvert fald lige så snart du har gennemtænkt dine måltider og alt det praktiske er klar.

I julemåneden og især i juleugen spiser vi mere mad end ellers. For vi bliver fristet af søde kager, godter og juledrikke. Og selvfølgelig skal du nyde, når du bliver budt af de lækre sager.

Men husk BALANCEN ... Så på øvrige hverdage er det godt for kroppen at du nøjes med mindre portioner, masser af grønsager, undgår for meget brød og søde frugter samt drikker masser af vand.

Det er fint at du planlægger en kostændring om en måneds tid. Men det bliver meget nemmere for dig, hvis du allerede nu i dine tanker tuner ind på din ændring ... OG kroppen vil elske dig for det - beslutningen er jo taget

Dit ønske om kostændring kan skyldes alt fra vægtregulering til sygdomforebyggelse. Og skulle du være i tvivl og mangler afklaring, så er du velkommen til en uforpligtende telefonsamtale om hvad der kunne være godt for dig.


Gode råd i juledagene

Hvis du mangler information om udrensning og gode råd i juledagene, kan jeg anbefale disse 3 artikler:
Jules lækkerier er ikke alle usunde
Udrensning - del 1
Udrensning - del 2

Næste BootCamp

I samme stund vil jeg også oplyse, at jeg afholder den næste Boot-camp fra d. 5. januar 2019.

Det er et forløb på 12 uger, hvor du får kostvejledning og skal styrketræne sammen med andre i en mindre gruppe + anden træning du selv vælger.

Informationsmøde om dette forløb afholdes lørdag d. 15. dec. kl. 11:00 i Horrebyhallen. (Ingen tilmelding). Se mere på NØG.dk


Jeg ønsker dig en rigtig dejlig jul og på gensyn i 2019.

Berit Gammelby - underskrift


Comments for this post are closed.