Nyt vægttabsforløb for kvinder

Nyt vægttabsforløb for kvinder

Fra uge 34 tilbyder jeg 6 måneder med træning for kvinder i en mindre gruppe – og med individuel kostvejledning til hver deltager.

FOR DIG som kan genkende et eller flere af følgende udsagn:

  • Du mærker at overvægten belaster kroppen, f.eks. med smerter i leddene, du bliver nemt forpustet, du har et højt blodtryk, har blodsukkerubalancer eller anden sygdom.
  • Du er udfordret bevægelsesmæssigt fordi overvægten gør det besværligt at motionere.
  • Du er overvægtig og er motiveret for en kostforandring og at starte træning helt fra bunden

 

Du får 3 fordele:

 

1) Kostplan

... som gradvist bygges op til lige netop dit behov. Derudover individuelle kostsamtaler hver måned, hvor der justeres og udvikles. Kosten tilpasses din hverdag og dine ønsker samt udfordringer i øvrigt. Der tælles IKKE kalorier og du vejes IKKE hver uge. Men vi tager spadestikket lidt dybere og lægger kostplan efter bl.a. din forbrændingstype, oplevelse af sult og mæthed, evt. blodsukkerubalancer og andre symptomer/diagnoser. Du kan forvente at skulle arbejde med vaner, rutiner og planlægning, men du kan også forvente at jeg er din tovholder gennem hele forløbet. Den første samtale foregår hjemme hos dig; de øvrige pr. telefon.

2) Fælles træning

... i gruppen én gang om ugen i 45 minutter i Horrebyhallen. Træningsdelen vil indeholde tilpasset og hensyntagende bevægelser. Der skal trænes på en sjov og varieret måde, både med din egen kropsvægt, men også med mange forskellige redskaber. Derudover skal vi lave yogaøvelser og afspænding med god vejrtrækning. Yderligere har du mulighed for fri træning i NØGs træningscenter samme sted eller du får udarbejdet et hjemmetræningsprogram.

3) Fællesskab

... med andre kvinder med lignende udfordringer. Vi sparrer med hinanden, støtter hinanden, udveksler opskrifter og gode ideer og frem for alt har det SJOVT.

 

Praktisk info

 

Træning

Vi træner i Horrebyhallen, hvor jeg har et træningslokale i samarbejde med Nr.Ørslev gymnastikforening.

Opstart af træningsgruppe onsdag d. 8. september 2021 (uge 36) kl. 17:45 i Horrebyhallen (hal 2).

 

Informationsmøde

D. 14. august 2021 kl. 10:00 er der informationsmøde i Horrebyhallens cafeteria ... Deltagelse er gratis og uforpligtende ... Adressen er Nykøbingvej 198 B, Horreby, Nyk. F.

 

Tilmelding

Tilmelding på NØG.dk eller hos mig senest d. 20. august på Tlf: 20 44 66 62 ... her kan jeg også forklare nærmere om forløbet.

 

Efter tilmelding aftaler vi det første individuelle møde, hvor vi afstemmer forventninger og aftaler en "køreplan" for både kost og træning. Dette møde foregår hos dig.

 

Pris

Pris for hele pakken er 3600 kr., som kan deles i 3 rater. Indbetalingsinfo oplyses du om ved tilmelding.

 

I øvrigt skal du vide

... At min holdning til overvægt ikke nødvendigvis er ensbetydende med usund levevis, da vi har arvelige forhold med os.

Det er vigtigt at vi finder frem til hvor i dine kostvalg og -vaner du kan regulere, så din krop får fuldt udbytte af din mad og forbrænder optimalt. Det handler heldigvis ikke altid kun om ind- og udtag af kalorier. Der er så meget andet der spiller ind.

Og som du kan se i artiklerne om vægttab og vaner på min hjemmeside, er jeg ikke tilhænger at kalorietælling og ugentlige vægtkontroller.

Vi skal sammen finde frem til, hvor lige netop DU har en udfordring i din krop, udfordring i dine spisevaner og i øvrige andre forhold, der kunne udfordre dig.

God sommer til jer alle ... og måske vi ses 😊


 

Comments for this post are closed.