Kostvejledning – Børn og unge

Med udgangspunkt i barnets/den unges nuværende kost kædet sammen med de symptomer vedkommende har, foreslår jeg en handlingsplan.

Vi er alle unikke og hver især har forskellige behov for at kunne trives optimalt. Det er her jeg kan guide til en målrettet, sund og nærende kost. Mangel på næringsstoffer eller for stort indtag af ”forstyrrende” produkter i kosten kan nemlig, over tid, være med til at udløse forskellige symptomer.

Vejledning til babyer/ammende mor

Har din baby problemer med maven, tør hud/eksem, rød numse eller gentagne infektioner, så kan det være nyttigt at se på mors kost, hvis barnet ammes. Ved hjælp af få ændringer til både mor og/eller barn kan symptomerne ofte afhjælpes.

Hvis barnet ikke ammes er det vigtigt med en nærende mælk samt evt. tilskud af olier, mælkesyrebakterier og vitaminer/mineraler.


Vejledning til børn med sygdomme

Også til små og større børn med maveproblemer, hyppige forkølelser, mellemøreinfektioner, eksem, vægtproblemer, træthed og øvrige trivselsproblemer, kan en kost, der dækker barnets fundamentale næringsbehov være altafgørende. Herudover kan yderligere tiltag være nødvendige i en periode.


Vejledning til Teenagere

Teenagere med uren hud, sløvhed og uhensigtsmæssige spisevaner kan også hjælpes med målrettet lødig kost, som kan balancere til bedre energi og velvære.

Berit Gammelby - Børn og kost - Kontakt mig ... hvis I som forældre vurderer at jeres barn har brug for ændring af kostvaner.

Kontakt mig ... hvis I som forældre vurderer at jeres barn eller unge teenager har brug for ændring af kostvaner.

KontaktPriser

KLIK FOR AT SE PRISER