Kostvejledning – Børn

Vejledning til babyer

Har din baby diarré, forstoppelse, kolik, tør hud/eksem, rød numse, arp eller gentagne infektioner, så kan det være nyttigt at se på mors kost, hvis barnet ammes. Ved hjælp af få ændringer og eventuelle tilskud kan symptomerne ofte afhjælpes.

Hvis barnet ikke ammes er det vigtigt med en nærende mælk samt evt. tilskud af olier, mælkesyrebakterier og vitaminer/mineraler.

Vejledning til børn med sygdomme

Også til små og større børn med maveproblemer, hyppige forkølelser, mellemøreinfektioner, vejrtrækningsbesvær/astma, sengevædning, søvnbesvær, tendens til fedme og øvrige trivselsproblemer, kan ændringer i barnets kost være en meget vigtig faktor i behandlingen.

Vejledning til børn med udviklingsforstyrrelser

Og til børn, som har udviklingsforstyrrelser, er hyperaktive, har svært ved at koncentrere sig eller har en diagnose som f.eks. ADHD, er det utrolig vigtigt at de får en kost målrettet deres behov.

Vejledning til Teenagere

Teenagebørn/unge med uren hud, sløvhed og uhensigtsmæssige spisevaner kan også hjælpes med målrettet lødig kost, som kan balancere til bedre energi og velvære.

Berit Gammelby - Børn og kost - Kontakt mig ... hvis I som forældre vurderer at jeres barn har brug for ændring af kostvaner.

Kontakt mig ... hvis I som forældre vurderer at jeres barn har brug for ændring af kostvaner.

KontaktPriser

KLIK FOR AT SE PRISERGode råd i øvrigt

  • Hvis du har brug for at stimulere mælkeproduktionen er der kostemner som kan hjælpe.
  • Jeg kan give ammerådgivning generelt.
  • Vejledning i barnets første mad i 4-6 måneders alderen hvis du ikke ammer fuldt ud.
  • Også god kost når barnet er 6-8 måneder og 8-12 måneder har jeg forslag til. Disse råd vil være mad, der er fri for produkter som kan provokere barnets sensitive fordøjelse samt tage højde for eventuelle problemer og allergier.
  • Købemad, der er ok.