Hvordan foregår en kostvejledning?

Efter din henvendelse modtager du et spørgeskema, som du udfylder og returnerer til mig. Derefter aftaler vi en tid til en samtale på 1½ time. Her udarbejder vi i fællesskab en plan for forandringer tilpasset dine behov og din hverdag.


Formålet med et spørgeskema

Spørgeskemaet bruges til at finde ind til årsagen til dine problemstillinger. Når du noterer i nogle dage hvad du spiser, giver det et billede af, om du evt. kunne mangle nogle næringsstoffer, om sammensætningen af din mad er optimal og jeg får en brugbar viden om dine kostvaner.


Hvad foregår der i de opfølgende kostvejlednings samtaler

De færreste kan forandre sine kostvaner i løbet af kort tid og på én gang, og det er fordi man i mange år har levet på en måde, som har medført de symptomer der er nu.

Derfor råder jeg til at vi gradvist ændrer i dine kostvaner og tager fat i det der er mest generende først. Og så er det individuelt, hvordan man formår at forandre i sine vaner, derfor er det også forskelligt, hvor mange opfølgende samtaler der er brug for.


 

Kontakt mig ... så finder vi sammen den rette kostvejledning til dig.

Kontakt

 

Det er forskelligt, hvordan man reagerer på livsstils-forandringer, hvorfor kostændringer skal ske trinvis og med tilretninger hen af vejen - i takt med din udvikling.

 

Andre nyttige sider

Spørgeskema

Hvad kan du forvente af en kostvejledning?

Hvad er mit fokus som kostvejleder?