Boost dit immunforsvar

Boost dit immunforsvar

Det er LIGE NU på denne tid af året en god idé at booste dit immunforsvar, så det bedre kan modstå eller hindre at du bliver smittet med vira og bakterier i den kommende tid.

En måde at gøre det på, er at give kroppens systemer lidt ro, blot ved i 3 dage primært at indtage flydende mad og væske.

Helt ny forskning viser, at når vi faster, sættes der skub i fornyelsen af en lang række af kroppens celler. Det kan regenerere størstedelen af dit immunforsvar – altså danne nye hvide blodlegemer. Samtidig sker en øget udskillelse af dine affaldsstoffer.

Kroppen kan og vil hele tiden regulere og helbrede sig selv. Men til tider får vi spist noget, som IKKE er hensigtsmæssigt. Så sker det, at vi bare fylder maven, giver leveren overarbejde, stimulerer til (flere) smerter og giver hele fordøjelses-systemet unødvendige udfordringer.

På de 3 dage skal du indtage forskellige lækre supper, juicer og teer og samtidig få daglig motion + kræse lidt om dig selv med fodbade, sauna-stunder, hvile mv.

Når du trænger til at booste dit immunforsvar og får lyst til at prøve denne lette form for faste, så kontakt mig … og jeg forklarer hvilke råvarer du kan bruge og giver dig gode råd med på vejen om det at faste.


HUSK: … at jeg der stadig er 7 foredrag tilbage ud af 10 foredrag i dette efterår og foråret 2018.

LÆS mere om 10 forskellige kost-foredrag

På Gensyn.

Berit Gammelby - underskrift

 


 

Comments for this post are closed.