Bootcamp var en succes !

8 kvinder i træningstøj dyrker motion under en Bootcamp med Berit Gammelby

Bootcamp var en succes !

Min første bootcamp i samarbejde med Nr. Ørslev Gymnastikforening er gået over al forventning.

I 12 uger har jeg arbejdet med 9 skønne kvinder, som ønskede enten et vægttab og/eller en bedre sundhed. Alle deltagere fik individuel kostvejledning 3 gange i forløbet, samtidig med at vi trænede sammen 1 gang om ugen. Der ud over trænede de selv i fitnesscentret, gik til powertræning eller til zumba.

 

7 af deltagerne ønskede vægttab og tabte tilsammen over 40 kg. Flere opnåede et blodtryksfald og dermed justering i deres hjertemedicin. Oplevelsen af oppustethed og anden uro i maven forsvandt hos flere af deltagerne og styrketræningen bevirkede en opstramning i kroppen hos alle.

 

Principperne i min kostvejledning ifm vægttab, var med fokus på forbrænding, blodsukkerbalance, håndtering af sult og mæthed … det har f.eks. ikke været tilladt at være sulten … Derudover en kostjustering til eventuelle fordøjelsesproblemer, ledsmerter, energi og meget mere.

 

Vi talte IKKE kalorier, men tilpassede og fordelte maden på tallerkenen op gennem hele dagen til den enkeltes behov. Deltagerne vejede sig selv ved start og til sidst.

 

Hensigten var at tilbyde en nem og tilgængelig mulighed for at komme i gang med en langtidsholdbar livsstilsforandring. Bootcampen var en styret pakkekombination indeholdende individuel kostvejledning og tilpasset motion, herunder frit valg af én Gymnastikforeningens motionsformer.

 

At beslutte sig for en forandring til gavn for sit helbred og velvære og ikke mindst at komme i gang med det, kan i mange tilfælde være nemmere, når man indgår i en gruppe. Her opdager man, at andre også har de samme udfordringer, tanker og følelser omkring processen.

 

Fællesskabet giver mulighed for at snakke om tingene, at give og få støtte i gruppen – samtidig med styring af kyndig tovholder undervejs … Og det er netop det deltagerne i gruppen har oplevet. Samtidig har der været højt humør,  god humor og en motivation helt i top hos alle deltagere.

 


Til september starter en ny gruppe med samme tilbud om kostvejledning og motion tilpasset den enkelte.

Infomøde afholdes d. 25. aug. i Horrebyhallen.

Læs mere om begivenheden her: GRATIS infomøde – Bootcamp KOST & MOTION – 25. august 2018

På gensyn !

Berit Gammelby - underskrift

 


 

Comments for this post are closed.