Er du til VÆGTTAB og hurtige slankekure?

Billede viser en kvindes fødder på en vægt - fra Berit Gammelby

Er du til VÆGTTAB og hurtige slankekure?

De færreste trives med vedvarende slankekure !

Min erfaring viser, at kun ganske få mennesker trives godt med en vedvarende slankekur, fordi slankekuren ofte er meget ekstrem energimæssigt og derved sætter dit stofskifte i lavt gear eller slankekuren har specielle kostprincipper.

Men hvis du vælger en slankekur som “kickstarter” er det vigtigt du husker at balancere kosten. Derved holdes en god forbrænding i gang – samtidig med at det bliver en naturlig og normal måde at leve kostmæssigt på … for DIG.

At implementere en kostændring tager meget lang tid – og det er SÅ vigtigt at acceptere tidsfaktoren. De færreste mennesker hedder ”tålmodighed” til mellemnavn … Det er derfor ofte her den største udfordring ligger.

Tænk på, hvor mange år du har brugt på at leve og spise som du gør nu … vi kan kalde det din kultur, dine vaner og rutiner.

At ændre i dine vaner og rutiner kan bedst lade sig gøre, hvis du sætter fokus på enkelte dele af gangen; det kan f.eks. være morgenmaden, som efter en tid falder på plads med ændrede produkter og anden sammensætning. Det kunne også være et fokus på at spotte de rette mængder i måltidernes forskellige produkter.

Har du brug for vejledning i, hvilken kost, der kan hjælpe netop lige dig … så kan jeg guide dig.

Berit Gammelby - underskrift

 


 

Comments for this post are closed.