Hvad har jeg som kostvejleder fokus på?

Kosten og fordøjelsen ... er mit fokus

Mad som kroppen kender og kan fordøje

Jeg har fokus på rene råvarer/produkter og levende mad.

  • Dvs. varer uden etikette og mad, som er forarbejdet mindst muligt.
  • Minimere køb af industrifremstillet mad.
  • Sikre at maden laves ”fra bunden af" - og samtidig skal det være nemt og hurtigt at tilberede sin mad.
  • Sidst men ikke mindst skal maden selvfølgelig være lækker og smage godt.

 

Fordøjelsessystemets vigtighed

Vi er alle forskellige. Vi er forskellige mht hvordan vi regulerer i vores indre. Vores immunsystem, hormonsystem, nervesystem, fordøjelse, følelsesliv og tanker samarbejder helt fantastisk med det formål at balancere, så vi opnår bedst mulig energi og veltilpashed.

Her er fordøjelsen og tankerne meget centrale områder og kræver den helt unikke kostsammensætning og brændstof for den enkelte.

I tarmen hersker der millioner af bakterier (mikrobiotaen), som indirekte styrer i mange af de nævnte processer.

Derfor vil du opleve at jeg har meget fokus på din fordøjelse. (Også hvis du f.eks. har leddegigt eller problemer med vejrtrækningen).

Du kan læse mere om fordøjelsen i min faglige artikel her:  Fordøjelsen - Kroppens centrale motor

Berit Gammelby - Jeg er anderledes end de fleste kostvejledere, fordi jeg hverken har fokus på løbende kalorie-tælling eller antal kilo i vægttab. Til gengæld fokuserer jeg meget på din fordøjelse.

 

Kontakt mig ... når du er parat til at kigge dine kostvaner efter i sømmene.

Kontakt


Andre nyttige sider

Hvordan foregår en kostvejledning?

Hvad kan du forvente af en kostvejledning?