Kropsscanning & D-vitaminer

Kropsscanning & D-vitaminer

Du får hele 2 budskaber til DIG & DIN KROP i dette sommerbrev ... (hvor heldig kan man være).

Kropsscanning

Jeg har investeret i en Corpus Analyser, som skanner kroppen.

Skanneren registrerer elektromagnetiske signaler og analyserer 40 vigtige parametre, såsom hjerte, blodkar, tarme, lever, galdeblære, bugspytkirtel, knoglemasse, viser status på vitaminer, enzymer og mineraler, og meget meget mere.

Denne scanning er tænkt som supplerende analyse til mine kostvejledninger.

TILBUD på en kropscanning inklusiv kostvejledning. Varighed ca. ½ time. Prisen er 400 kr. incl. moms - og tilbuddet gælder indtil d. 15. august 2018. (Normalpris: 600 kr., hvor hele testen gennemgås nærmere og du får en mere detaljeret kostvejledning).


D-vitaminer

Vi er SÅ heldige i år, at solen allerede i maj, har beriget os med masser af energi, lys og varme og muligheden for at lægge guld på lager.

Ja, jeg har nævnt det før, men det kan ikke siges for ofte ... al det D vitamin vi danner, når solen rammer vores hud, er guld værd.

D vitaminet (som egentlig er et hormon) har vigtige funktioner flere steder i kroppen. F.eks. sørger D-vitaminet for at der kan optages kalk og fosfor til knogler, tænder og muskler.

Nyere forskning er på vej med viden om, at immunforsvaret, hjerte og kredsløb, psykologiske forhold, nogle cancerformer og diabetes 1 påvirkes af D-vitamin ... F.eks. har man målt lav D-vitaminstatus hos personer med ny-opdaget diabetes,specielt i vinterhalvåret og i nordlige egne.

  • Du kan få D-vitamin fra de fede fisk og æggeblommer.
  • Men den allerbedste – og billigste måde at få D-vitamin på, er ved at opholde sig i solen. Ca. 20 min med bar hud hver dag i solskin er nok.
  • Den lyse hud optager mest D-vitamin.
  • Fordi det er et fedtopløseligt vitamin, kan vi deponere D-vitaminet og hente det frem til brug i de mørke måneder

I næste nyhedsbrev til august får du gode kostråd ifm. træning ... Og der vil være information om min næste BOOT-CAMP samt oplysninger om workshops i MÅLTIDS-SAMMENSÆTNINGER
(v/ Nyk. F. Aftenskoler).


Hermed ønsket om en rigtig dejlig sommer med masser af lækker og sund mad fra hele farveskalaen.

... og på gensyn !

Berit Gammelby - underskrift


Comments for this post are closed.