Ny energi skaber nye mål

Ny energi skaber nye mål

Sommerferien er slut for de fleste - og vi er opladt med masser af ny energi ... Hvad skal DIN energi bruges til? ... Måske er du hjemvendt fra ferie med trangen til nye tiltag - og lysten til at gøre noget ekstra godt for dig selv?

En mulighed er at deltage i min næste Boot-camp ...

Erfaringen fra forårets Boot-camp viser, at den fælles træning om lørdagen (mindre gruppe), giver et godt fællesskab med højt humør og en indbyrdes støtte til hinanden. Ud over et bedre velvære afsluttede vi med et vægttab på ca. 30 kg tilsammen.

Boot-campen sker i samarbejde med den lokale gymnastikforening, som udover traditionel gymnastik også tilbyder fitness og badminton.

På billedet nedenfor kan du se, hvordan hele KOST & MOTIONS-pakken er sammensat og hvilke valgmuligheder du har. Og ellers håber jeg at se dig til GRATIS info-møde i Horrebyhallen lørdag d. 25. august kl. 10:00, hvor alle detaljer gennemgås.

 

"Hvis jeg skal tabe mig, må jeg træne mere og spise mindre” ... !?

Nej hov ... den sætning har du sikkert hørt før. Men det er bestemt ikke en garanti for vægttab.
Der er nemlig så mange andre parametre i spil, når din forbrænding skal boostes:

  • Kostmæssigt har jeg fokus på din stofskiftetype, dit blodsukker, din fordøjelse, din pH værdi (syre/base), evt. overgangsalder, din aktivitet dagen igennem mv.
  • Træningsmæssigt skal der arbejdes både med fedtforbrænding, styrketræning og afspænding, hvor der tages hensyn til eventuelle skader og andre udfordringer.

Men har du så også hørt om "Restitutionstræning og Restitutionsmad"?... De er nemlig vigtige forhold at kende til hvis du vil tabe dig. Og dem fortæller jeg meget mere om på den kommende Boot-camp.

 

Kropsscanning

Fik du læst om muligheden for at blive kropsscannet via bioresonans/energimåling og få et overblik over din krops tilstand?

Rigtig mange har allerede fået lavet denne scanning her i sommer - og det virker fantastisk. Blandt andet afsløres eventuelle vitamin- og mineralmangler og det er meget vigtige forhold at rette op på – også i forbindelse med træning og vægttab.

Du kan læse mere om kropscanning i mit forrige nyhedsbrev: Kropscanning og D-vitaminer. Og ellers kontakt mig på mobil 20446662 hvis du vil vide mere.

Hermed ønsket om en dejlig sensommer fyldt med energimad og effektiv træning.

... og på gensyn !

Berit Gammelby - underskrift


Comments for this post are closed.